• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новини Державної прикордонної служби України

    Опубликовано: 2006-03-21 14:28:00

    П’ять з половиною тонн вугілля намагалися учора переправити контрабандою до Росії двоє жителів міста Свердловська Луганської області. Завантаживши паливо у “ЗІЛ”, вони рушили у напрямку кордону, однак не врахували той факт, що незнайому вантажівку помітили місцеві жителі і одразу ж сповістили про це на найближчу прикордонну заставу. Прикордонний наряд застави “Дар’їно-Єрмаківка” перепинив “вугільників” за 200 метрів від лінії державного рубежу. Перевізники зізналися, що везли вугілля до Ростовської області на продаж. Конфісковані авто та вантаж передано по акту у митницю, а “бізнесменів” скоріше за все буде притягнуто до відповідальності за незаконне перетинання державного рубежу. До речі, “вугільних” контрабандистів у цьому регіоні затримують доволі часто. Як правило, вони везуть у сусідню країну паливо, добуте приватними старателями на закинутих шахтах. Кажуть, воно користується великим попитом у селян, що живуть у прикордонних населених пунктах.

    Три вантажні автомобілі – “Урал”, “КрАЗ” та “ЗІЛ”, спеціально обладнані для перевезення пального, були знайдені на відстані десяти метрів від україно-російського кордону прикордонниками застави “Стара Гута” Луганського загону. Пошукова група, що виїхала у вказаний район після отримання оперативної інформації, застала імпровізовані бензовози застряглими у багнюці. Водіїв ні у вантажівках, ні поблизу не виявилося, а у самих транспортних засобах були відсутні номерні знаки. Подальші пошуки також поки що не дали ніяких результатів. Наразі автомобілі витягнули із грязюки та переправляють до митниці. Усього в них перевозилося близько 15 тонн дизельного пального.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.