• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на 22.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-22 15:29:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 627 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 436 (54,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 9 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 16 розбійних нападів, 50 пограбувань, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшлозаяв про злочини. Вжитими заходами з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів вбивств, фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень,розбійних нападів, пограбувань, факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 17 осіб. У правопорушників вилучено 2 гвинтівки, пістолет, 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 200 грамів вибухівки та 319 набоїв.

    затримано. У правопорушників вилученогвинтівки, пістолет, обрізи мисливських рушниць,одиниці саморобної вогнепальної зброї, грамів вибухівки та набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 154 особи. У них вилучено 27,8 кілограма наркотиків.

    затримано особи. У них вилучено кілограма наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 381 особу.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнутоособу.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 36 осіб.

    заарештовано осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 220 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 80 – у сфері службової діяльності, у тому числі 11 про хабарництво.

    порушено кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них– у сфері службової діяльності, у тому числі про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 76 дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 осіб загинули та 90 - травмовано.

    зафіксовано дорожньо-транспортних пригод, у якихосіб загинули та травмовано.

    У Маневицькому районі Волинської області у власному будинку було знайдено мертвим з травмою голови 80-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 48-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 20 березня з метою крадіжки проник до згаданого будинку, заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження та викрав особисті речі. Частину викраденого вилучено.

    у власному будинку було знайдено мертвим з травмою голови 80-річного пенсіонера. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні вбивства затримано 48-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 20 березня з метою крадіжки проник до згаданого будинку, заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження та викрав особисті речі. Частину викраденого вилучено.

    У місті Дніпропетровську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 35-річного громадянина Республіки Грузія, який декілька годин тому, зламавши замки вхідних дверей, проник до квартири працівника обласного кардіологічного центру, викрав особисті речі та вироби із золота. Частину викраденого вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 35-річного громадянина Республіки Грузія, який декілька годин тому, зламавши замки вхідних дверей, проник до квартири працівника обласного кардіологічного центру, викрав особисті речі та вироби із золота. Частину викраденого вилучено.

    У Святошинському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного громадянина Республіки Азербайджан, який декілька хвилин тому на вулиці під загрозою фізичної розправи відібрав 250 гривень у 48-річного місцевого жителя. Частину викраденого вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного громадянина Республіки Азербайджан, який декілька хвилин тому на вулиці під загрозою фізичної розправи відібрав 250 гривень у 48-річного місцевого жителя. Частину викраденого вилучено.

    Бранців вирвали з рук рекетирів за декілька годин

    В місті Ужгороді Закарпатської області в результаті проведення спеціальної операції затримано двох 23-річних місцевих жителів, які за декілька годин до цього на вулиці міста Мукачеве захопили 23-річного жителя Миколаївської області та 21-річну жительку обласного центру, утримували їх у лісосмузі на околиці міста та вимагали за їх звільнення від батька дівчини 2,5 тис. грн. неіснуючого боргу. Заручників звільнено.

    в результаті проведення спеціальної операції затримано двох 23-річних місцевих жителів, які за декілька годин до цього на вулиці міста Мукачеве захопили 23-річного жителя Миколаївської області та 21-річну жительку обласного центру, утримували їх у лісосмузі на околиці міста та вимагали за їх звільнення від батька дівчини 2,5 тис. грн. неіснуючого боргу. Заручників звільнено.

    У місті Полтаві затримано 35-річну та 32-річну місцевих жительок, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони у 2004 році під виглядом працевлаштування вивезли до Турецької Республіки 30-річну жительку обласного центру, де продали її сутенерам. Потерпілу повернено на батьківщину.

    затримано 35-річну та 32-річну місцевих жительок, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони у 2004 році під виглядом працевлаштування вивезли до Турецької Республіки 30-річну жительку обласного центру, де продали її сутенерам. Потерпілу повернено на батьківщину.

    Лікар допоміг підозрюваному «закосити» під психічно хворого

    На Волині в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за одержання хабара відносно двох посадовців Волинської митниці, викрито завідуючого відділенням одного з медичних закладів, який вимагав та отримав 300 доларів США хабара від місцевої жительки за позитивне вирішення питання про визнання одного з фігурантів справи психічно хворим та в подальшому неосудним. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за одержання хабара відносно двох посадовців Волинської митниці, викрито завідуючого відділенням одного з медичних закладів, який вимагав та отримав 300 доларів США хабара від місцевої жительки за позитивне вирішення питання про визнання одного з фігурантів справи психічно хворим та в подальшому неосудним. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    На Дніпропетровщині працівникамивідділу ДСБЕЗвикритопосадових осiб товариства з обмеженою відповідальністю, які у 2003 році, згідно з договором з іноземною фірмою відвантажили останній сталеві труби на загальну суму 518 тис. грн., однак заходів щодо повернення валютної виручки не здійснили, чим завдали збитки підприємству на зазначену суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

    працівникамивідділу ДСБЕЗвикритопосадових осiб товариства з обмеженою відповідальністю, які у 2003 році, згідно з договором з іноземною фірмою відвантажили останній сталеві труби на загальну суму 518 тис. грн., однак заходів щодо повернення валютної виручки не здійснили, чим завдали збитки підприємству на зазначену суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

    Підробляв незаконним перевезенням спирту

    На Житомирщині працівниками Департаменту ДСБЕЗ МВС України викрито приватного підприємця, який займався незаконним транспортуванням та збутом етилового спирту. У нього вилучено 31,4 тис. літрів етилового денатурованого спирту та автомашину “Вольво”, на якій правопорушник перевозив зазначений спирт. Внаслідок його злочинної діяльності до державного бюджету не було сплачено 534 тис. грн. акцизного збору. Слідчим відділом одного з райвідділів внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

    працівниками Департаменту ДСБЕЗ МВС України викрито приватного підприємця, який займався незаконним транспортуванням та збутом етилового спирту. У нього вилучено 31,4 тис. літрів етилового денатурованого спирту та автомашину “Вольво”, на якій правопорушник перевозив зазначений спирт. Внаслідок його злочинної діяльності до державного бюджету не було сплачено 534 тис. грн. акцизного збору. Слідчим відділом одного з райвідділів внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

    На Харківщині працівникамиДСБЕЗ викрито місцеву жительку, яка за переоформлення свідоцтва на реєстрацію будинку схилила суб’єкта підприємницької діяльності до передачі 1,5 тис. грн. хабара посадовим особам бюро технічної інвентаризації. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (давання хабара).

    працівникамиДСБЕЗ викрито місцеву жительку, яка за переоформлення свідоцтва на реєстрацію будинку схилила суб’єкта підприємницької діяльності до передачі 1,5 тис. грн. хабара посадовим особам бюро технічної інвентаризації. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (давання хабара).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.