• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резонансні злочини та події на 25.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-27 10:04:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2141 заяв про злочини. Вжитими заходами 941 (43,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 31 пограбування, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2141 заяв про злочини. Вжитими заходами 941 (43,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 5 вбивств, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 31 пограбування, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено 2 обрізи мисливських рушниць, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 100 г вибухівки та 95 набоїв.

    затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено 2 обрізи мисливських рушниць, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 100 г вибухівки та 95 набоїв.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 63 особи. У них вилучено 17,2 кг наркотиків.

    затримано 63 особи. У них вилучено 17,2 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 985 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 985 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 30 осіб.

    заарештовано 30 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 153 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 51 – у сфері службової діяльності, у тому числі 11 – про хабарництво.

    порушено 153 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 51 – у сфері службової діяльності, у тому числі 11 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 78 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинуло та 95 - травмовано.

    зафіксовано 78 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинуло та 95 - травмовано.

    У місті Нікополі Дніпропетровської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох 34-річних місцевих жителів, які 20 березня на околиці одного з селищ Апостолівського району під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілами з револьверу вбили жителя обласного центру й на автомашині “Жигулі” потерпілого труп вивезли на берег річки. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох 34-річних місцевих жителів, які 20 березня на околиці одного з селищ Апостолівського району під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілами з револьверу вбили жителя обласного центру й на автомашині “Жигулі” потерпілого труп вивезли на берег річки. Заходи щодо розшуку зброї тривають.

    Викрито кілерів

    У місті Севастополі в результаті реалізації оперативної інформації викрито злочинну групу. Попередньо встановлено, що вони в 1994 році в місті Києві на замовлення невстановленої особи скоїли вбивство двох громадян. Злочинців затримано. Перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

    в результаті реалізації оперативної інформації викрито злочинну групу. Попередньо встановлено, що вони в 1994 році в місті Києві на замовлення невстановленої особи скоїли вбивство двох громадян. Злочинців затримано. Перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

    В оному з селищ Куп’янського району Харківської області у своєму будинку було знайдено мертвим з ознаками удушення місцевого жителя. Встановлено, що двоє 31-річних місцевих жителів проникли до будинку потерпілого, задушили господаря й викрали вироби із золота. Одного з злочинців затримано. Вживаються заходи щодо затримання співучасника злочину.

    у своєму будинку було знайдено мертвим з ознаками удушення місцевого жителя. Встановлено, що двоє 31-річних місцевих жителів проникли до будинку потерпілого, задушили господаря й викрали вироби із золота. Одного з злочинців затримано. Вживаються заходи щодо затримання співучасника злочину.

    На Черкащині в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано безробітних місцевих жителів. Встановлено, що вони вдень 22 березня на околиці села Ліпляве Канівського району Черкаської області вбили ножем власника автомашини “Жигулі”, труп викинули в лісосмузі й підпалили, та заволоділи зазначеним транспортним засобом. Тіло знайдено. Автомашину вилучено.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано безробітних місцевих жителів. Встановлено, що вони вдень 22 березня на околиці села Ліпляве Канівського району Черкаської області вбили ножем власника автомашини “Жигулі”, труп викинули в лісосмузі й підпалили, та заволоділи зазначеним транспортним засобом. Тіло знайдено. Автомашину вилучено.

    Викрадачів 20-річної львів’янки затримано

    У місті Львові в результаті проведення спеціальної операції затримано трьох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вдень 16 березня на вулиці обласного центру захопили 20-річну місцеву жительку, утримували її в квартирі за місцем тимчасового їх проживання та за її звільнення вимагали від родичів останньої грошову винагороду. Заручницю звільнено.

    в результаті проведення спеціальної операції затримано трьох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вдень 16 березня на вулиці обласного центру захопили 20-річну місцеву жительку, утримували її в квартирі за місцем тимчасового їх проживання та за її звільнення вимагали від родичів останньої грошову винагороду. Заручницю звільнено.

    У місті Вінниці викрито голову спостережної ради відкритого акціонерного товариства, який протягом 2003-2005 років, у зв’язку з існуючими фінансовими зобов’язаннями, отримав від одного з товариств з обмеженою відповідальністю сім простих векселів (недержавні цінні папери) на загальну суму 6,2 млн. грн, які в подальшому привласнив. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)

    викрито голову спостережної ради відкритого акціонерного товариства, який протягом 2003-2005 років, у зв’язку з існуючими фінансовими зобов’язаннями, отримав від одного з товариств з обмеженою відповідальністю сім простих векселів (недержавні цінні папери) на загальну суму 6,2 млн. грн, які в подальшому привласнив. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)

    Чиновник займався фальсифікацією

    На Дніпропетровщині співробітники УДСБЕЗ викрили посадовця вiддiлу перевiрок у галузях виробничої сфери однієї з державних податкових інспекцій, який протягом 2004-2005 років, з метою створення штучних показникiв своєї роботи, без проведення перевiрки суб’єкта пiдприємницької дiяльностi, вносив до комп’ютерної автоматизованої системи неправдиву iнформацiю про проведення ним перевiрок товариства з обмеженою відповідальністю. Унаслідок протиправних дій зазначеному товариству з державного бюджету незаконно відшкодовано ПДВ у розмірі понад 411 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу, за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    співробітники УДСБЕЗ викрили посадовця вiддiлу перевiрок у галузях виробничої сфери однієї з державних податкових інспекцій, який протягом 2004-2005 років, з метою створення штучних показникiв своєї роботи, без проведення перевiрки суб’єкта пiдприємницької дiяльностi, вносив до комп’ютерної автоматизованої системи неправдиву iнформацiю про проведення ним перевiрок товариства з обмеженою відповідальністю. Унаслідок протиправних дій зазначеному товариству з державного бюджету незаконно відшкодовано ПДВ у розмірі понад 411 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу, за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    У місті Києві працівники ДСБЕЗ викрили посадових осіб одного з державних підприємств, які протягом 2004-2005 років надавали рахунки фактури та інші фінансово-господарські документи інших суб’єктів господарювання на передплату видань, але всі витрати пов’язані з випуском друкованих матеріалів здійснювались за власний рахунок, чим завдали збитки державі на суму понад 6 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    працівники ДСБЕЗ викрили посадових осіб одного з державних підприємств, які протягом 2004-2005 років надавали рахунки фактури та інші фінансово-господарські документи інших суб’єктів господарювання на передплату видань, але всі витрати пов’язані з випуском друкованих матеріалів здійснювались за власний рахунок, чим завдали збитки державі на суму понад 6 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    На Миколаївщині працівники ДСБЕЗ викрили посадовця управління енергозбереження облдержадміністрації, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю за погодження акту введення в експлуатацію багатоповерхового житлового будинку та підключення його до газової мережі. Вже доведено шість таких фактів на загальну суму понад 15 тис. гривень. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    працівники ДСБЕЗ викрили посадовця управління енергозбереження облдержадміністрації, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю за погодження акту введення в експлуатацію багатоповерхового житлового будинку та підключення його до газової мережі. Вже доведено шість таких фактів на загальну суму понад 15 тис. гривень. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.