• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більше мільйона гривень ПДВ суд може повернути в бюджет

    Опубликовано: 2006-03-27 11:24:00

    Одне з дніпропетровських приватних підприємств “К.” ще навесні 2004 року почало займатися оптовою торгівлею будівельними матеріалами. Однак свій бізнес підприємство із самого початку побудувало не на нормах закону, а на тіньових схемах, дуже сумнівних у правовому відношенні.

    Увагу податкових міліціонерів Дніпропетровщини привернули взаєморозрахунки зазначеного підприємства з однією донецькою фірмою, в якої воно купувало плити перекриття, фундаментні блоки, цеглу та інші будматеріали.

    Як з’ясувалося, на момент здійснення платежів згадану донецьку фірму вже зняли з обліку, а її свідоцтво платника ПДВ – анулювали. Загальна сума угод з фіктивною фірмою склала близько 7 млн. грн., у результаті чого директор підприємства “К.” ухилився від сплати до бюджету 1 166 608 грн. податку на додану вартість.

    За вказаним фактом порушено кримінальну справу, а на майно обвинувачуваного до рішення суду накладено арешт.

    Наразі справу передано до суду. Горе-директору загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна та одночасним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.