• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Припинено спроби незаконного вивезення цигарок

    Опубликовано: 2006-03-27 14:26:00

    Чергові спроби вивезення тютюнових виробів з порушенням митних правил припинено працівниками Виноградівської, Ягодинської митниць та прикордонниками.

    Громадянин Угорщини, який повертався на батьківщину через митний пост „Астей” Виноградівської митниці (Закарпатська область) автомобілем „Фольксваген Пасат” 1992 року випуску, повідомив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Проте під час догляду транспортного засобу в порожнині паливного баку та за декоративною обшивкою в салоні авто було виявлено приховані 630 пачок цигарок українського виробництва.

    Через той же митний пост Виноградівської митниці на батьківщину автомобілем „Рено” 1989 року випуску повертався ще один громадянин Угорщини. 524 пачки цигарок українського виробництва були приховані іноземцем у порожнинах шин автомобіля.

    Наш співвітчизник, який прямував через Ягодинську митницю (Волинська область) до сусідньої Польщі автомобілем „БМВ” 1985 року випуску, у порожнині паливного баку автомобіля приховав 175 пачок цигарок.

    Громадянин Польщі, який через ту ж саму Ягодинську митницю повертався на батьківщину автомобілем „Вольво” 1987 року випуску, так само у порожнині паливного баку транспортного засобу приховав 150 пачок цигарок вітчизняного виробництва.

    Варто зазначити, що в країнах східної Європи тютюнові вироби коштують значно дорожче, ніж в Україні.

    В усіх випадках тютюнові вироби та автомобілі вилучені. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.