• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: У Збройних Силах України проводитиметься постійна кадрова ротація

    Опубликовано: 2006-03-28 15:30:00

    Сьогодні, 28 березня, перебуваючи з робочою поїздкою в Криму міністр оборони України Анатолій Гриценко у Севастополі представив адміралам і офіцерам українського військового флоту новопризначеного командувача Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірала Ігоря Тенюха.

    Представляючи нового командувача Анатолій Гриценко зазначив, що контр-адмірал Ігор Тенюх є досвідченим флотським офіцером, командував ескадрою різнорідних сил, спільною чорноморською групою військово-морського співробітництва “Blackseafor”, а також брав участь у розробці законопроектів зі створення Збройних Сил України у складі Комісії Верховної Ради України з питань оборони та державної безпеки.

    Анатолій Гриценко висловив прохання до офіцерів флоту надати всебічну підтримку новому командувачу і націлив його на створення сприятливого клімату у флотських організмах.

    На думку міністра оборони, на українському флоті мають спільно з новим командувачем визначитися, що треба зробити у першу, другу та третю чергу. При цьому керуватися мають Державною програмою розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки.

    Анатолій Гриценко висловив щиру вдячність віце-адміралу Ігорю Князю, який до цього займав посаду командувача Військово-Морських Сил ЗС України.

    “Досвід цього офіцера, який вже призначений на посаду заступника начальника Генерального штабу ЗС України, буде обов’язково використаний у сфері міжнародного військового співробітництва, організації і проведення багатонаціональних військових навчань”, - наголосив керівник вітчизняного оборонного відомства.

    Він також додав, що така ротація кадрів у військовому відомстві стане нормальною практикою і у Генеральному штабі представники усіх видів Збройних Сил України будуть представлені пропорційно.

    “У Збройних Силах України буде постійна кадрова ротація, яка включатиме в себе рух військових керівників. Вони будуть проходити через війська, через управлінські структури Генерального штабу, викладацьку роботу у навчальних закладах, роботу в аташатах. Це жива робота, яка сприяє підживленню новими ідеями та постійному зв’язку управлінських структур з військами. Це нормальна практика для провідних армій світу”, - зазначив Анатолій Гриценко.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.