• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столичні податківці припинили діяльність великого конвертаційного центру

    Опубликовано: 2006-03-28 16:56:00

    Працівники податкової міліції м. Києва припинили діяльність злочинного угруповання, яке займалося відмиванням великих сум грошей.

    Організував центр 43-річний киянин. Він займався оформленням фіктивних угод, вів переговори з клієнтами, здійснював контроль за рухом коштів та отримував готівку в банках. Його дружина виконувала функції бухгалтера. До незаконної діяльності подружжя також залучило жительку Київської області, від імені якої і велася протиправна діяльність. Саме вона виконувала обов’язки директора фірми та підписувала документи.

    Клієнтів – керівників легально діючих підприємств, які хотіли приховати від оподаткування свої прибутки, – махінаторам не бракувало. За неповних два роки діяльності обсяг проведених коштів через рахунки конвертаторів склав близько 11 млн. грн.

    Під час проведення обшуків в офісі та за місцем проживання правопорушників податкові міліціонери вилучили 1 млн. 250 тис. грн. готівки, печатки фіктивних підприємств, оргтехніку, бланки, магнітні носії інформації та документи, що свідчать про злочинну діяльність.

    Наразі проводяться заходи з відшкодування завданих державі збитків, а зловмисники відповідатимуть за свої дії згідно з чинним законодавством.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.