• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На придбання житла для військовослужбовців виділено 38,7 тис. грн.

    Опубликовано: 2006-03-30 09:40:00

    Херсонською обласною державною адміністрацією виділено 38,7 тис. грн. на придбання приватного будинку в смт. Нововоронцовка Херсонської області для учасника бойових дій Валерія Сидоренка (склад сім’ї 7 чоловік). Кошти виділено за рахунок субвенцій, отриманої на зазначені заходи з державного бюджету в поточному році. Відповідне розпорядження №310 від 28 лютого 2006 року «Про фінансування придбання житла для військовослужбовців та інших категорій громадян» підписав голова обласної державної адміністрації Борис Сіленков.

    Головним фінансовим управлінням обласної державної адміністрації буде профінансовані видатки у повному обсязі. Управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації після отримання відповідних документів проводитиме закупівлю житла.

    Розпорядження видано на підставі протоколу засідання обласної міжвідомчої комісії з питань забезпечення житлом військовослужбовців та інших категорій громадян.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.