• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільші злочини на Україні за 30.03.2006 р.

    Опубликовано: 2006-03-30 12:53:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2617 заяв про злочини. Вжитими заходами 1464 (55,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 40 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2617 заяв про злочини. Вжитими заходами 1464 (55,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 8 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 40 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 10 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 643 набої.

    затримано 10 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 4 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 643 набої.

    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 112 осіб. У них вилучено 39,6 кг наркотиків.

    затримано 112 осіб. У них вилучено 39,6 кг наркотиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1486 осіб.

    , вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1486 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 34 особи.

    заарештовано 34 особи.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинули та 98 травмовані.

    зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинули та 98 травмовані.

    Упродовж минулої доби порушено 319 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 161 – у сфері службової діяльності, у тому числі 33 – про хабарництво.

    У Луцьку в річці Стир було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 17-річного юнака. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано його однолітка, який увечері 27 березня на березі річки під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення потерпілим грошового боргу, вбив його ножем, викрав мобільний телефон, а труп вкинув до річки. Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого вилучено незареєстровану малокаліберну гвинтівку, 350 набоїв до неї та викрадений мобільний телефон.

    в річці Стир було знайдено мертвим з ножовими пораненнями 17-річного юнака. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано його однолітка, який увечері 27 березня на березі річки під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення потерпілим грошового боргу, вбив його ножем, викрав мобільний телефон, а труп вкинув до річки. Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого вилучено незареєстровану малокаліберну гвинтівку, 350 набоїв до неї та викрадений мобільний телефон.

    У селищі Великому Любині Львівської області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 49-річного чоловіка. Вжитими заходами міліцією затримано двох місцевих жителів віком 26 та 20 років, які вранці 28 березня на вулиці з хуліганських спонукань завдали потерпілому смертельні тілесні ушкодження.

    на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 49-річного чоловіка. Вжитими заходами міліцією затримано двох місцевих жителів віком 26 та 20 років, які вранці 28 березня на вулиці з хуліганських спонукань завдали потерпілому смертельні тілесні ушкодження.

    Сімейний наркобізнес по Братськи

    У селищі Братському Миколаївської області працівники міліції затримали двох чоловіків та подружжя (усі безробітні віком 38 – 31 рік), які займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. Під час проведення обшуків за їх місцем проживання вилучено 20 кг макової соломки, 10 мл ангідриду оцтової кислоти, 30 мл ацетильованого опію та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

    працівники міліції затримали двох чоловіків та подружжя (усі безробітні віком 38 – 31 рік), які займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. Під час проведення обшуків за їх місцем проживання вилучено 20 кг макової соломки, 10 мл ангідриду оцтової кислоти, 30 мл ацетильованого опію та лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

    Підтримував «законність» за допомогою хабарів

    В АР Крим працівники ДСБЕЗ викрили начальника територіального управління рибінспекції одного з міст, який вимагав та отримав від місцевого жителя 600 доларів США хабара за не складання відносно нього адміністративного протоколу за порушення правил вилову риби. Крім того, посадовець вимагав хабар від свого підлеглого, дільничного рибінспектора, за не притягнення до відповідальності за неналежне виконання службових обов’язків. Прокуратурою АР Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    працівники ДСБЕЗ викрили начальника територіального управління рибінспекції одного з міст, який вимагав та отримав від місцевого жителя 600 доларів США хабара за не складання відносно нього адміністративного протоколу за порушення правил вилову риби. Крім того, посадовець вимагав хабар від свого підлеглого, дільничного рибінспектора, за не притягнення до відповідальності за неналежне виконання службових обов’язків. Прокуратурою АР Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара.

    Реалізовували кондитерські вироби за фіктивними накладними

    В Івано-Франківській області співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом минулого року реалізовували за фіктивними накладними кондитерські вироби підприємствам Закарпатської та Тернопільської областей, а отримані грошові кошти на загальну суму 319 тис. грн. привласнили. Прокуратурою Івано-Франківська порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом минулого року реалізовували за фіктивними накладними кондитерські вироби підприємствам Закарпатської та Тернопільської областей, а отримані грошові кошти на загальну суму 319 тис. грн. привласнили. Прокуратурою Івано-Франківська порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

    На Полтавщині працівниками ДСБЕЗ викрито директора малого приватного підприємства, який у червні минулого року незаконно приватизував нежитлове приміщення площею 820,6 кв. м. вартістю 758 тис. грн., яке є об’єктом комунальної власності й не підлягає приватизації. Прокуратурою міста Кременчук порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна).

    працівниками ДСБЕЗ викрито директора малого приватного підприємства, який у червні минулого року незаконно приватизував нежитлове приміщення площею 820,6 кв. м. вартістю 758 тис. грн., яке є об’єктом комунальної власності й не підлягає приватизації. Прокуратурою міста Кременчук порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна).

    «Демпінгували» 532 тонни цукру

    На Черкащині співробітниками ДДСБЕЗ МВС України викрито інспектора-ревізора одного з відділень Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції Черкаської області та інспектора Державної інспекції з контролю за цінами в Черкаській області. Вони восени 2004 року склали завідомо неправдивий акт перевірки господарської діяльності сільськогосподарського товариства на предмет дотримання ним вимог податкового законодавства та мінімальних цін на цукрові буряки й цукор-пісок. Згідно з цим актом, протягом 2002-2004 років 1,5 тонни цукру було реалізовано за меншими цінами, ніж закріплені постановою як мінімальні, за що було накладено штраф у сумі 6,7 тис. гривень. Фактично ж за заниженими цінами було реалізовано 532,7 тонни цукру й відповідно штраф повинен був складати 2,397 млн. гривень. Внаслідок цього державі завдано збитківна суму 2,39 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 України КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

    співробітниками ДДСБЕЗ МВС України викрито інспектора-ревізора одного з відділень Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції Черкаської області та інспектора Державної інспекції з контролю за цінами в Черкаській області. Вони восени 2004 року склали завідомо неправдивий акт перевірки господарської діяльності сільськогосподарського товариства на предмет дотримання ним вимог податкового законодавства та мінімальних цін на цукрові буряки й цукор-пісок. Згідно з цим актом, протягом 2002-2004 років 1,5 тонни цукру було реалізовано за меншими цінами, ніж закріплені постановою як мінімальні, за що було накладено штраф у сумі 6,7 тис. гривень. Фактично ж за заниженими цінами було реалізовано 532,7 тонни цукру й відповідно штраф повинен був складати 2,397 млн. гривень. Внаслідок цього державі завдано збитківна суму 2,39 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 України КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

    "ДЗГ МВС України"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.