• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мобільна підтримка гурту "Ґринджоли" від "Київстар"

    Опубликовано: 2005-04-14 19:46:35
    Гурт „Ґринджоли”, учасникам якого випала честь представляти цього року Україну на Євробаченні, розпочинає промо-тур по Європі. Компанія „Київстар” як Міжнародний спонсор та Міжнародний мобільний оператор Пісенного конкурсу „Євробачення 2005” забезпечує учасників музичного колективу мобільним зв'язком. Мобільне забезпечення європейського туру гурту „Ґринджоли” – лише невелика частка масштабної програми „Україна – серце Європи”, що її компанія “Київстар” ініціювала на підтримку Євробачення в Україні.

    Програма „Україна – серце Європи” передбачає багато різноманітних акцій та подій. Наприклад, кожен бажаючий, хто є абонентом „Київстар”, має можливість особисто привітати чи підтримати учасників конкурсу Євробачення. Для цього достатньо відправити звичайне SMS-повідомлення на короткий мобільний номер 5533. Найцікавіші повідомлення потраплять безпосередньо на телефони Романа Костюка, Романа Каліна та Андрія Писецького – членів гурту „Ґринджоли”.

    Найцікавіші з повідомлень з'являтимуться на сайті www.eurovision.kyivstar.net, присвяченому перебігу подій Пісенного конкурсу. Це можливість не лише підбадьорити учасників, але й поділитися своїми емоціями та почуттями з усією Україною. Автори найкращих SMS, отримають квитки на Пісенний конкурс, а головний переможець матиме можливість відвідати країну, що здобуде перемогу в „Євробаченні 2005”.

    Нагадаємо, що 26 лютого національний мобільний оператор України компанія «Київстар» стала офіційним Міжнародним мобільним оператором та офіційним Міжнародним спонсором пісенного конкурсу «Євробачення 2005», підписавши відповідну угоду з організатором конкурсу – Європейською Мовною Спілкою (EBU). Загалом спонсорський пакет компанії "Київстар" становить 1, 900 000 євро. Окрім того, спеціально до Євробачення компанія „Київстар” розробила програму „Україна – серце Європи”, яка складається з конкретних цікавих заходів:
    • SMS на підтримку учасників Євробачення;
    • мобільний телефонний інфо-сервіс та інформаційні намети „Київстар”, завдяки яким гості столиці зможуть отримати будь-яку потрібну інформацію українською, російською та англійською мовами;
    • www.eurovision.kyivstar.net – перший і єдиний в Україні сайт, присвячений перебігу подій „Євробачення 2005”, що має WAP- та PDA-версії для доступу за допомогою мобільного телефону;
    • музичний символ Євробачення – нова пісня Руслани «У ритмі серця», яку вона виконує разом з дітьми, меценатом якої стала компанія «Київстар»;
    • грандіозне мистецьке шоу «Україна – серце Європи», яке відбудеться 18 травня на Майдані Незалежності та водночас пройде на центральних площах 5-ти найбільших міст України.

    Довідка про компанію:
    Наразі "Київстар" обслуговує понад 7,66 млн. абонентів, забезпечуючи покриття території, де проживає 92% населення України. Своєю мережею ”Київстар” охоплює більш ніж 1,2 тис. великих і малих міст та понад 20,5 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. ”Київстар” надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, а також послуги міжнародного GPRS-роумінгу в 46 країнах в мережах 87 зарубіжних операторів. Для абонентів ACE&BASE та DJUICE компанія „Київстар” надає послуги міжнародного роумінгу в 14 країнах в мережах 15 зарубіжних операторів. Загалом, для контрактних абонентів, роумінгові послуги компанія "Київстар" надає в мережах 272 зарубіжних операторів у 143 країнах на 5 континентах світу. ”Київстар” забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами. e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.