• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: "Країна не може витратити на вибори півмільярда гривень"

    Опубликовано: 2005-11-07 10:14:00
    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин свої шанси на перемогу на парламентських виборах 2006 року оцінює як „дуже і дуже високі”.

    В ефірі муніципальної ТРК „Народний канал” (запис програми здійснений учора в другій половині дня під час перебування спікера українського парламенту в Севастополі-ред.) на запитання, чи не будуть одночасно вибори до парламенту і місцевих рад, Литвин відповів: „Це вже зробити практично неможливо, виходячи з нашої законодавчої бази, з Конституції України, виходячи з того, що нам тоді буде потрібно додатково ще 500 мільйонів гривень”.На думку спікера, наша країна „не може дозволити собі таку розкіш - витратити на вибори півмільярда гривень”.

    Відповідаючи на запитання, чи є він людиною компромісу, Литвин, зокрема, відзначив: „Якщо це стосується спокою і безпеки країни, то я людина компромісу”. За його словами, він хоче „знайти те, що об'єднує людей, а не те, що об'єднує політиків, і показати політикам: цього вимагають люди: давайте слідувати цій логіці”.

    Як відзначив спікер, якби він не був людиною компромісу, то не "було б можливості сьогодні розмовляти". "Якби під час президентської кампанії ми не зробили рішучі кроки для того, щоб вийти з тупикової ситуації, у нас почалася б громадянська війна. Я вам відповідально заявляю, що ми стояли на крок від громадянської війни. Я можу відповідально заявити, що я багато зробив для того, щоб мир і спокій у нас в країні були”, - підкреслив Литвин.
     
    «ForUm»
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.