• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Калинюк :"Львівська влада зумисне допустила сутички під час мітингу комуністів"

    Опубликовано: 2005-11-07 14:51:00

    Львівський обласний комітет Комуністичної партії України оскаржуватиме дії Львівського міськвиконкому, який ухвалив незаконне рішення щодо заборони проводити мітинг з нагоди 88-річчя «жовтневої» революції біля Монумента Слави. Про це заявив перший секретар ЛОК КПУ Олександр Калинюк після мітингу львівських комуністів, який члени ЛОО ВО «Свобода» фактично не дали провести.

    О. Калинюк зазначив, що право забороняти організацію мітингів належить до компетенції судів, а не міськвиконкому і додав, що з цього приводу до Генпрокурора України направлена телеграма. «Сьогоднішнє «дійство» показало абсолютну неспроможність влади забезпечити наше право на проведення масових заходів відповідно до норм Конституції. Якщо влада отримала заявки від агресивно налаштованих політичних сил на одне місце, то вона мала б поділити цю площу принаймні навпіл, виставити турнікети та кордон міліції, аби унеможливити сутички. На жаль, цього зроблено не було».

     VIP "Vлада I Pолітика"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.