• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко зустрівся з губернатором провінції Васіт

    Опубликовано: 2005-11-08 12:11:00
    Сьогодні, 8 листопада, в рамках візиту до Республіки Ірак міністр оборони України Анатолій Гриценко, який очолює урядову делегацію, зустрівся з губернатором провінції Васіт паном Латіфом Хамідом Турфою.В ході зустрічі сторони обговорили ситуацію, яка склалася у регіоні, ставлення місцевих мешканців до українського миротворчого контингенту та можливі шляхи подальшої співпраці.
     
    Пан Латіф Хамід Турфа від імені іракського народу висловив Анатолію Гриценку щиру вдячність за роботу українських миротворців та зазначив, що саме завдяки ним у провінції Васіт розпочалися активні процеси розвитку у політичній та економічній сферах.“Іракський народ ніколи не забуде тієї допомоги, яку надали йому українці”, - зазначив губернатор провінції Васіт. “За короткий час нам вдалося за допомогою українських військових здійснити кардинальні зрушення уперед та відчути упевненість у майбутньому”.
     
    Латіф Хамід Турфа виступив з ініціативою щодо продовження стосунків з Україною та запропонував розглянути можливість приїзду українських бізнесменів до провінції Васіт з метою з’ясування взаємних інтересів. Він також зазначив, що після виборів до іракського парламенту, які відбудуться у грудні цього року, законодавцями буде створено відповідну нормативну базу, яка дозволить врегулювати відносини між Україною та Республікою Ірак у всіх взаємовигідних сферах.
     
    “Ми потребуємо допомоги буквально у всіх галузях і зараз, завдяки українським миротворцям, у нас створені необхідні передумови для розвитку нашої подальшої співпраці”, - наголосив Латіф Хамід Турфа.
     
    "Урядовий портал"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.