• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: "Обов’язок влади – захист прав громадян"

    Опубликовано: 2005-12-06 09:08:00
    Президент України Віктор Ющенко закликає громадськість, представників культури, журналістських кіл, творчу інтелігенцію бути солідарними у засудженні будь-яких проявів антисемітизму та ксенофобії і заявляє, що у цьому питанні держава займатиме жорстку позицію. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Президент України підкреслює, що обов’язок влади – захист прав громадян будь-якої національності та віросповідання. Тому українська влада, за його словами, і надалі буде послідовною у своїй позиції щодо боротьби з будь-якими проявами дискримінації людей в нашій державі за національними, расовими чи релігійними ознаками. «У європейській країні не може бути національного питання», – наголошує Президент.
     
    Віктор Ющенко висловлює стурбованість випадками антисемітизму в нашій країні. Президент України засуджує політику МАУП як установи, яка систематично дозволяє собі публікації, які можна розцінити як матеріали антисемітського змісту. Віктор Ющенко підкреслює, що свого часу у знак незгоди із антигуманною поведінкою МАУП вийшов із наглядової ради їхнього відомчого видання «Персонал».
     
    Глава держави звернувся до керівників МАУП із закликом поважати громадян усіх національностей та віросповідань та припинити розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.