• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання Тернопільської ОДА

    Опубликовано: 2005-12-06 12:03:00
    Про це повідомив прес-секретар Тернопільської ОДА Юрій Заруцький.  Участь в його роботі візьмуть голова ТОДА Іван Стойко, члени колегії, голови районних державних адміністрацій, голови районних рад, керівники відділів апарату, управлінь облдержадміністрації, обласних управлінь, установ та організацій.
     
    На порядок денний засідання винесено такі питання: Про роботу Бережанської райдержадміністрації з розгляду листів, організації виїзних днів прийому громадян за місцем проживання відповідно до Закону України "Про звернення громадян" та Указу Президента України від 13 серпня 2002 року №700/2002 "Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення".
     
    Про формування та функціонування інфраструктури аграрного ринку в районах області, створення інтегрованих агропромислових структур, що об’єднують сільгоспвиробників, переробні та торгівельні підприємства.  Про стан дотримання законодавства України у сфері регулювання земельних відносин, використання та охорони земель. Про прискорення прийняття органами місцеві самоврядування до комунальної власності житлового фонду тому числі гуртожитків, які в процесі приватизації не увійшли до статутних фондів та залишились на балансах господарських товариств.
     
    Прес-служба НРУ
     

     

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.