• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Понад 1600 українських миротворців відзначають 14-у річницю ЗСУ

    Опубликовано: 2005-12-06 14:11:00
    Більше 1600 українських військових відзначають 14-у річницю Збройних Сил України виконуючи миротворчі завдання на територіях 9 країн світу. Зокрема, понад 1570 військовослужбовців національних миротворчих контингентів підтримують мир і спокій в Іраку, Лівані, Косовому та Ліберії. Ще майже 60 українських військових перебувають у складі миротворчого персоналу Місій ООН, ОБСЄ та НАТО у Грузії, Косовому, Ефіопії і Еритреї, Конго, Сьєрра-Леоне та Придністров’ї.
     
    Сьогодні вранці у Ліберії, у розташуванні 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, який виконує завдання Місії ООН у цій країні, з нагоди свята відбулися урочистості. Командир загону льотчик 1 класу полковник Олександр Ткаченко привітав особовий склад зі святом, подякував за роботу льотчикам і екіпажам, який в нелегких кліматичних умовах за 6,5 тисяч кілометрів від Батьківщини гідно виконує свій військовий обов’язок.
     
    Так співпало, що саме 6 грудня виповнилося рівно місяць з того дня, коли вертолітники четвертої ротації приступили до виконання миротворчих завдань на ліберійській землі. За цей час наші авіатори здійснили 437 польотів, під час яких провели у африканському небі 350 годин, перевезли більше 1000 пасажирів та 73 тонни вантажів.
     
    З нагоди свята командир 56-го ОВЗ полковник Олександр Ткаченко від імені командувача Сухопутних військ ЗС України вручив кращим військовослужбовцям відзнаки та цінні подарунки - іменні годинники.  Ввечері українських миротворців очікує святкова вечеря - кухарі нашого миротворчого підрозділу приготували до свята традиційні українські блюда.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.