• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Плачков переніс свій візит до Москви

    Опубликовано: 2005-12-06 16:08:00
    Там вже другий день поспіль українська делегація на чолі із заступником голови правління «Нафтогаз» Ігорем Вороніним намагається домовитись про умови оплати і транзиту російського газу.
     
    Плачков мав сьогодні провести остаточний раунд перемовин зі своїм колегою Віктором Христенко. Але тамтешній міністр промисловості та енергетики сьогодні відбув до Брюсселю. Там відбувається запланований «Енергетичний самміт Росія-ЄС».

    Як відомо, російська делегація на чолі із Михаїлом Фрадковим серед інших питань має намір сповістити європейцям про існуючу газову проблему між Україною та Росією.

    Нагадаємо, «Газпром» наполягає на тарифі 160 доларів за тисячу кубометрів газу. Для України ця ціна неприйнятна. Як повідомляє прес-служба Івана Плачкова, зустріч між міністрами все ж таки відбудеться. До кінця року.

    А спікер українського парламенту Володимир Литвин вже у Москві. Зранку він поспілкувався із московськими студентами. А ввечері зустрічатиметься із головою Ради федерацій Сергієм Мироновим.
     
    "НТН"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.