• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко відвідав 72 Красноградсько-Київську ОМБР

    Опубликовано: 2005-12-06 16:21:00
    Президент України у Білій Церкві відвідав 72-у окрему механізовану бригаду 8 армійського корпусу сухопутних військ ЗСУ. Президент особисто привітав військовослужбовців із Днем Збройних сил України, який відзначається сьогодні, 6 грудня. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    На зустрічі з військовослужбовцями Глава держави наголосив, що 2006 рік – це рік нових змін у ЗСУ. «Уперше за останні п’ятнадцять років у 2006 році українська армія отримає усю передбачену бюджетом суму фінансування – понад 8 мільярдів гривень», – сказав Віктор Ющенко. За словами Президента, заплановано, що у наступному році держава витратить 622 мільйони гривень на будівництво житла військовослужбовців, що є найбільшою сумою в історії української армії. Майже півмільярда гривень піде на медичне обслуговування особового складу. Крім того, утричі буде збільшена сума на закупівлю нової зброї та обладнання, наголосив Президент.
     
    Говорячи про хід військової реформи, Віктор Ющенко наголосив: «Армія тримається не на зброї, а на людях. Центром реформи ЗСУ є забезпечення військовослужбовців – матеріальне, фінансове, соціальне». Глави держави нагадав, що перші кроки у цьому напрямку вже зроблено. Зокрема, кількість військовослужбовців, які служать за контрактом, зросла до 38 тисяч осіб, скорочено терміни строкової служби, збільшено суми соціальних виплат військовослужбовцям. Одними з цілей реформи, за словами Президента є перехід до професійної армії та оптимізація структури ЗСУ.
     
    Після завершення виступу Президент вручив погони сімом військовослужбовцям, яким Указом  Президента було присвоєно вищі офіцерські звання. Глава держави також ознайомився з історією та структурою бригади, оглянув армійські казарми та поспілкувався із солдатами. З нагоди свята Віктор Ющенко подарував солдатам горщик меду з власної пасіки.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.