• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич перебуває з робочою поїздкою у Литовській Республіці

    Опубликовано: 2005-12-09 09:19:00
    8 грудня Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич відбув з дводенною робочою поїздкою до Литовської Республіки.
     
    У ході поїздки планується підписання Угоди про співробітництво у сфері стандартизації, сертифікації метрології та оцінки відповідності між Кабінетом Міністрів України і Урядом Литовської Республіки. Це сприятиме розвитку економічних та торгівельних зв’язків між Україною і Литовською республікою на взаємовигідній основі, спрощенню взаємного доступу продукції на ринки обох країн, просуванню українських товарів на ринок ЄС, усуненню зайвих технічних бар’єрів в торгівлі та підвищенню рівня захисту громадян від небезпечної та фальсифікованої продукції.
     
    Крім цього, буде укладена Угода про основні напрямки співробітництва у сфері захисту прав споживачів між Державним комітетом України з питань технічного регулювання та споживчої політики і Національною Радою захисту прав споживачів при міністерстві юстиції Литовської Республіки, яку з української сторони підпише Микола Негрич.
     
    Метою підписання документу є створення договірно-правових засад співробітництва з проведення узгодженої політики у сфері захисту прав споживачів, спрямованої на формування рівних умов для громадян України та Литовської Республіки у захисті їх інтересів від недобросовісної діяльності господарюючих суб’єктів на територіях держав-учасниць даної Угоди.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.