• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литва та Україна домовились про економічне співробітництво

    Опубликовано: 2005-12-09 14:59:00

    Україна та Литва домовились про економічне співробітництво. Сьогодні у Вільнюсі прем'єр-міністри України та Литви Юрій Єхануров і Альгірдас Бразаувскас підписали угоду про економічне, промислове та науково-технічне співробітництво.

    Як повідомили журналістам представники українського Міністерства економіки, цей документ є рамковим і базовим для розвитку співробітництва.

    Крім того, сьогодні у Литві було підписано ще шість двосторонніх документів. Серед них – Угода між Міністерством праці та соціальної політики України та Міністерством соціальної охорони і праці Литви про порядок реалізації договору між Україною та Литвою про соціальне забезпечення; Міжурядова угода про співробітництво у галузі стандартизації метрології та сертифікації; Угода про співробітництво у сфері захисту прав споживачів; та дві регіональних угоди про співробітництво між Івано-Франківською областю і Паневежським повітом та Запорізькою областю і Каунаським повітом. Сторони також підписали Протокол 9-го засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торгово-економічного і науково-технічного співробітництва.

    "Радiо - ЕРА"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.