• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров зустрівся з Ніколою Бєлєвим

    Опубликовано: 2005-12-14 10:00:00
    Глава Уряду Юрій Єхануров провів зустріч з Президентом комісії по Європі Міжнародного епізоотичного бюро Ніколою Бєлєвим. У зустрічі також взяли участь голова Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, віце-прем’єр-міністр Юрій Мельник, міністр аграрної політики Олександр Баранівський та міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога.
     
    Глава Уряду повідомив про заходи з ліквідації осередків захворювань птиці на високопатогенний грип, що здійснюються в Україні, відзначивши оперативну та злагоджену роботу усіх служб у цьому напрямку. При цьому Юрій Єхануров наголосив, що питання щодо локалізації та проведення ветеринарно-санітарних заходів знаходяться на постійному контролі Уряду.
     
    Зі свого боку, президент Міжнародного епізоотичного бюро зазначив, що українською владою були вжиті своєчасні та адекватні ситуації заходи. За його словами, у першу чергу це стосується введення надзвичайного стану в населених пунктах Автономної Республіки Крим та створення оперативного штабу для координації заходів щодо недопущення подальшого розповсюдження та ліквідації високого патогенного грипу. Усі дії українських владних структур були своєчасними та відповідають нормам Санітарного кодексу Міжнародного епізоотичного бюро, - підкреслив Нікола Бєлєв. За його словами, про це він доповідатиме на засіданні Директорату МЕБ 16 грудня.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.