• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кириченко зустрінеться з Павелом Штефкою

    Опубликовано: 2005-12-14 11:52:00
    Сьогодні, 14 грудня, до Чеської Республіки з дводенним візитом прибула українська військова делегація на чолі з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком.
     
    Як передбачається програмою, в перший день візиту генерал-полковник Сергій Кириченко зустрінеться з начальником Генерального штабу Армії Чеської Республіки генерал-поручиком Павелом Штефкою. По завершенні зустрічі відбудуться переговори у складі військових делегацій двох країн.
     
    В ході переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи поглиблення співробітництва між збройними силами двох країн, співпраці України з НАТО. Крім того, генерал-полковник Сергій Кириченко та генерал-поручик Павел Штефка обміняються досвідом реформування і розвитку збройних сил двох країн. Цього ж дня заплановано зустріч генерал-полковника Сергія Кириченка з міністром оборони Чеської Республіки паном Карелом Кінлом.
     
    Перебуваючи у Чехії представники української військової делегації також ознайомляться з організацією роботи Спільного оперативного центру Міністерства оборони Чеської Республіки та відвідають освітньо-навчальний Центр Армії Чеської Республіки.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.