• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Козаченко: "Перший візит Ющенка до Одеси пройшов надзвичайно результативно"

    Опубликовано: 2005-12-14 17:14:00
    Вчора Президент України здійснив робочу поїздку до Одеси. Про візит Віктора Ющенко розповів член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", голова Одеської обласної організації "Наша Україна" Олексій Козаченко .
     
    "Чи не вперше в історії України за участю Президента відбулася розгорнута нарада з проблем морегосподарського комплексу і портів. На нараді були присутні Міністр транспорту України, Міністр промислової політики, Глава СБУ, Голова ДПАУ і керівники всіх одеських портів, - сказав Олексій Козаченко. - Президентом було прийнято рішення про продовження фінансування будівництва вітчизняного флоту, створення Морської адміністрації, що повинна істотно полегшити життя портовикам.
     
    Було розглянуто питання про реструктуризацію припортового заводу в місті Південному , і, за словами Президента, питання про приватизацію цього виробництва теж буде розглянуто найближчим часом".
     
    "Одним з ключових моментів візиту,- підкреслив Олексій Козаченко, - була зустріч Віктора Ющенка з підприємцями найбільшого українського ринку "7-й кілометр", де відбулася дуже відверта розмова з представниками малого і середнього бізнесу. Люди поділилися своїми проблемами, після чого Президент дав розпорядження створити робочу групу по вирішенню цих питань. До складу групи ввійдуть представники ринку, Міністерства фінансів, економіки, а також Державної митної служби та податкової міліції. Очолить групу губернатор Одеської області".
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.