• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Москаль: Людина із заплямованою репутацією не може працювати в органах влади

    Опубликовано: 2005-12-14 17:35:00
    „Людина із заплямованою репутацією, яку будь-коли притягнуто до кримінальної або іншої відповідальності, не може працювати в органах влади на керівних посадах”, - так висловив свою позицію голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, ознайомившись із матеріалами статті „Губернатора за язык не тянули» міського суспільно-політичного видання „Сердитая газета” №30, грудень 2005 року. В статті йдеться про заступника голови Лутугинської райдержадміністрації Павла Мигаля, якого, на думку автора статті Сергія Сорокіна, протизаконно призначили на цю посаду через судимість Мигаля.

    На цей час Павло Мигаль знаходиться у відпустці, після закінчення якої, згідно розпорядження голови Лутугинської райдержадміністрації від 5 грудня 2005 року №781, його буде звільнено за згодою сторін з 13 січня 2006 року. Також за підписом голови Луганської облдержадміністрації відправлено подання Президенту України щодо звільнення із займаної посади голови Лутугинської райдержадміністрації Григорія Пригеби.
     
     Луганська обласна державна адміністрація
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.