• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин зустрівся з Роже Ечегараєм

    Опубликовано: 2005-12-15 12:51:00
    У четвер, 15 грудня 2005 року, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин зустрівся з Його Еміненцієм Кардиналом Роже Ечегараєм. (Р.Ечегарай – Кардинал, Віце-декан Кардинальської Колегії Римо-Католицької Церкви, Почесний президент Папських Рад “Справедливість і Мир” та “Кор Унум”.
     
    Р.Ечегарай під час зустрічі підкреслив, що “має не політичний, а релігійний досвід”. “Весь світ – у перехідному (транзитному) стані, і саме тому великого значення набувають також етичні цінності. Саме вихованню суспільства присвячує свою діяльність церква. Я хочу також передати Вам від Папи слова підтримки у Вашій дільності”, - сказав Кардинал. Однією з цілей свого візиту до України Р.Ечегарай назвав вшанування православної церкви в Україні. Голова Верховної Ради України також наголосив на надзвичайній важливості діалогу ієрархів церков для України та подякував Кардиналу за теплі слова.
     

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.