• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції

    Опубликовано: 2005-12-20 09:56:00
    Президент України Віктор Ющенко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня міліції, що проходили в Національному палаці мистецтв «Україна». У своєму вітальному слові Президент наголосив, що українська міліція «блискуче впоралася із завданнями, які були поставлені перед нею на цей рік», та подякував за досягнення усьому її керівному складу і, зокрема, міністру внутрішніх справ Юрію Луценку. «Переконаний, що сьогодні ми бачимо іншу, нову міліцію», – сказав Глава держави. За словами Президента, усього за один рік загальна злочинність в Україні скоротилася майже на шість відсотків, а злочини в громадських місцях – на чверть. Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    Віктор Ющенко наголосив, що для ефективної роботи МВС потребує подальшого реформування і заявив, що 2006 рік стане для української міліції роком змін. «Міліція повинна бути зорієнтованою перш за все на громадянина, на його клопоти, на його турботи. Моя мрія, щоб зустрічаючись з українською міліцією, за будь-яких обставин – людина була спокійна: для неї з’являється захисник, незалежно про які проблеми життя йде мова. І така міліція у нас буде», – сказав Президент. «Ми хочемо переорієнтувати міліцію із служіння для влади у служіння людині», – наголосив він.
     
    Торкаючись реформування правоохоронних органів, В. Ющенко наголосив на необхідності розширення цивільних функції МВС, посиленні ролі дільничного міліціонера та інших змін. Глава держави також нагадав про позицію правоохоронців під час Помаранчевої революції . «Я думаю, українська нація ніколи не забуде, що у важкі хвилини випробування українська міліція лишилися вірною ідеалам свободи і відданості своєму народові», – сказав він, додавши, що у ті дні міліція продемонструвала «блискучу поведінку».
     
    Також під час заходу Глава держави вручив державні нагороди представникам правоохоронних органів. Ордени «За мужність» III ступеня, якими за мужність і героїзм, виявлені під час виконання службового обов’язку, посмертно нагороджено правоохоронців Юрія Череваня, Андрія Улічева, Анатолія Спиридонова було вручено дружинам загиблих.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.