• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Суд розгляне справу вбивства Гонгадзе у січні

    Опубликовано: 2005-12-20 10:00:00
    Апеляціний суд Києва почне 9 січня розгляд карної справи за звинуваченнями у вбивстві журналіста Гонґадзе. Таке рішення було ухвалене у понеділок на попередньому закритому засіданні Апеляційного суду. Адвокат матері журналіста Андрій Федур, який домагався того, щоб справу було повернуто прокуратурі для додаткового розслідування, повідомив, що суд відхилив його клопотання. Родина Георгія Гонґадзе вимагає притягнення до суду не лише виконавців, а й організаторів і замовників убивства журналіста.
     
    На попередньому засіданні були присутні троє обвинувачених у вбивстві - колишні офіцери міліції Валерій Костенко, Микола Протасов і Олександр Попович. Лідер соціалістів Олександр Мороз, коментуючи початок судового розгляду справи, звинуватив Генеральну прокуратуру в незавершенні рослідування у питанні замовників і організаторів вбивства. 28 листопада Верховний суд України передав справу про вбивство журналіста Ґонґадзе голові Апеляційного суду Києва.
     
    "BBCUkrainiane.com"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.