• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до Парламенту зміни до закону про місцеві вибори

    Опубликовано: 2005-12-20 11:45:00
    Президент України Віктор Ющенко повернув на повторний розгляд Верховною Радою Закон «Про внесення змін до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських селищних, міських голів» разом зі своїми пропозиціями.  Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    Глава держави переконаний, що за сучасних умов проведення місцевих виборів депутатів за пропорційною системою «може спричинити суттєве штучне загострення політичної ситуації в державі, ускладнити умови дальшого розвитку місцевого самоврядування та вирішення численних актуальних соціально-економічних завдань, які стоять перед нашим суспільством».
     
    Президент зазначає, що оскільки йдеться про забезпечення додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина, він як Глава держави готовий зробити все необхідне, щоб забезпечити якнайшвидшу підготовку та узгодження законопроектів, необхідних для проведення виборів в Україні, які повністю відповідатимуть вимогам Конституції і враховуватимуть найкращий міжнародний досвід.
     
    Беручи до уваги особливу актуальність створення належних правових основ для проведення чергових виборів, Глава держави закликає Верховну Раду якнайшвидше розглянути зазначений Закон з пропозиціями.  Пропозиції Президента під час розгляду Закону на пленарному засіданні Парламенту представлятиме Представник Президента у Верховній Раді Юрій Ключковський.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.