• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк в рамках свого візиту в Лівію провів зустріч з громадянами України

    Опубликовано: 2005-12-20 12:57:00
    Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк в рамках свого візиту в Лівію провів зустріч з громадянами України, які працюють у цій країні за приватними контрактами.
     
    У ході зустрічі Міністр повідомив про роботу МЗС України та закордонних дипломатичних установ у сфері захисту прав українських громадян за кордоном відповідно до Програми Уряду „Назустріч людям”. Б.Тарасюк наголосив, що зовнішньополітичне відомство надає особливої уваги питанню належного забезпечення прав близько 3 тисяч українських громадян, які працюють у медичних установах цієї країни.
     
    Міністр повідомив, що це питання було у центрі уваги під час переговорів з Секретарем Головного народного комітету закордонних зв’язків і міжнародного співробітництва Лівії Абдурахманом Мохамедом Шалгамом.
     
    Під час зустрічі українські громадяни розповіли про проблемні питання, з якими вони стикаються під час роботи у Лівії. Насамперед, йдеться про недотримання лівійською стороною всіх зобов’язань, що випливають з укладених трудових контрактів, окремих фактів порушення прав українських громадян з боку лівійських властей. За результатами зустрічі Б.Тарасюк пообіцяв дати додаткові доручення Департаменту консульської служби МЗС України та Посольству України в Лівії. Особливого значення Міністерство закордонних справ України надає питанню відкриття у майбутньому української школи при Посольстві України в Тріполі.
     
    Прес-служба МЗС
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.