• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк провів зустріч з Мухамедом Ганемом

    Опубликовано: 2005-12-20 15:34:00
    20 грудня ц.р. відбулася зустріч Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Секретарем Вищого Народного Комітету Лівії Шокрі Мухамедом Ганемом. Метою зустрічі було надання політичної підтримки активізації українсько-лівійського співробітництва в різних сферах, особливо щодо економічної співпраці двох країн.
     
    У ході зустрічі сторони обговорили актуальні питання розвитку двостороннього співробітництва в нафтогазовій сфері, в авіаційній, сільськогосподарській, інвестиційній, гуманітарній галузях, а також питання реалізації досягнутих домовленостей та розширення договірно-правової бази двосторонніх відносин.
     
    У ході зустрічі Секретар Вищого Народного Комітету Лівії відзначив позитивний характер розвитку відносин між Україною і Лівією та значні перспективи, які існують у даний момент для активізації двостороннього співробітництва. Б.Тарасюк охарактеризував низку пріоритетних проектів, які українська сторона готова запропонувати для реалізації спільно з лівійськими державними та приватними компаніями. Особливо було відзначено інтерес української сторони у розширенні співробітництва в авіаційній галузі, зокрема постачання Лівії українських літаків та створення сервісної мережі.
     
    Зі свого боку Шокрі Мухамед Ганем висловив підтримку цьому та іншим напрямкам співробітництва, зокрема розвитку співпраці у сфері культури. Сторони домовились провести у першій половині наступного року засідання спільної українсько-лівійської комісії зі співробітництва.
     
    У ході зустрічі Шокрі Мухамед Ганем запросив Прем’єр-міністра України Ю.Єханурова відвідати з візитом Лівію. У свою чергу Б.Тарасюк передав запрошення Секретарю Вищого Народного Комітету Лівії Шокрі Мухамеду Ганему відвідати Україну.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.