• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко відбув з робочою поїздкою то Запорізької області

    Опубликовано: 2006-02-01 10:13:00

    Президент України Віктор Ющенко відбув з одноденною робочою поїздкою до Запорізької області. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    У поїздці Главу держави супроводжують Павло Ігнатенко, міністр охорони навколишнього природного середовища, Павло Качур, міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, Володимир Шандра, міністр промислової політики, Юрій Продан, перший заступник міністра палива та енергетики, Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента, Юрій Кияшко, член Національної комісії регулювання електроенергетики.

    Заплановано, що в Запоріжжі Глава держави візьме участь у нараді з керівниками металургійних підприємств та адміністративно-господарським активом Запорізької області з питань енергозбереження, екології та охорони здоров'я.

    Крім того, Президент відвідає ВАТ «Мотор Січ» та ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь».

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.