• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Верифікатори з Сербії та Чорногорії здійснять візит з оцінки інформації ЗСУ

    Опубликовано: 2006-02-08 16:54:00

    Сьогодні, 8 лютого в Україні розпочала робота група військових інспекторів з Сербії та Чорногорії, яка відповідно до Віденського документу 1999 року проведе першу в цьому році інспекцію.

    Група у складі трьох верифікаторів з цієї країни на чолі з підполковником Марко Новаковичем здійснить сьогодні візит з оцінки інформації до Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗС України, розташованого у Київській області.

    Необхідно зазначити, що у січні поточного року на території України були вже проведені 3 інспекції відповідно до Віденського документу 1999 року. Зокрема, у кількох військових частинах та з’єднаннях Збройних Сил України працювали інспектори зі Словаччини, Швеції та Австрії.

    Інспекція триватиме до 9 лютого.

    Довідка. Віденський документ 1999 року регламентує комплекс заходів щодо зміцнення мір довіри, обмежує певні види військової діяльності та передбачає обмін інформацією між країнами-учасницями про проведення великомасштабних військових навчань.

    Відповідно до цього міжнародного документу щорічно передбачається проведення 3 інспекцій зазначеного району та 1 візиту за оцінкою інформації.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.