• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з директором "Королівського музею Онтаріо"

    Опубликовано: 2006-02-13 16:10:00

    Відбулася зустріч Президента України В.Ющенка з головою Ради директорів «Королівського музею Онтаріо» (м. Торонто, Канада) Джеймсом Темертеєм. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час зустрічі були обговорені питання проведення у 2008–2009 роках в м. Торонто виставки пам’яток Трипільської культури.

    Глава держави доручив створити робочу групу з представників державних та громадських установ, яка займатиметься розробкою концепції виставки.

    У ході зустрічі було прийнято рішення, що до України найближчим часом прибудуть експерти з канадського музею для обговорення змісту та підготовки майбутньої експозиції.

    У зустрічі також взяли участь Глава Секретаріату Президента України О.Рибачук, Віце-прем’єр-міністр України В.Кириленко, Радник Президента України – Керівник Головної служби гуманітарної політики М.Лубківський, Радник Президента України (поза штатом) А.Гайдамака, перший заступник Міністра культури і туризму України В.Корнієнко та генеральний директор Національного музею історії України С.Чайковський.

    Ця українсько-канадська ініціатива спрямована на поширення інформації про історію та культуру України. Фінансування проекту бере на себе канадська сторона.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.