Ющенко зустрівся з директором "Королівського музею Онтаріо"

13 фев, 16:10

Відбулася зустріч Президента України В.Ющенка з головою Ради директорів «Королівського музею Онтаріо» (м. Торонто, Канада) Джеймсом Темертеєм. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

Під час зустрічі були обговорені питання проведення у 2008–2009 роках в м. Торонто виставки пам’яток Трипільської культури.

Глава держави доручив створити робочу групу з представників державних та громадських установ, яка займатиметься розробкою концепції виставки.

У ході зустрічі було прийнято рішення, що до України найближчим часом прибудуть експерти з канадського музею для обговорення змісту та підготовки майбутньої експозиції.

У зустрічі також взяли участь Глава Секретаріату Президента України О.Рибачук, Віце-прем’єр-міністр України В.Кириленко, Радник Президента України – Керівник Головної служби гуманітарної політики М.Лубківський, Радник Президента України (поза штатом) А.Гайдамака, перший заступник Міністра культури і туризму України В.Корнієнко та генеральний директор Національного музею історії України С.Чайковський.

Ця українсько-канадська ініціатива спрямована на поширення інформації про історію та культуру України. Фінансування проекту бере на себе канадська сторона.

ELCOMART Политика


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/99543.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua