• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин поїде до Житомирської області

    Опубликовано: 2006-02-14 16:55:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у середу та четвер відвідає з робочими поїздками Житомирську область.

    15 лютого, відповідно до програми поїздки, у Попільнянському районі В.Литвин відвідає селища міського типу Попільня та Корнин, де зустрінеться з медичними працівниками районної та дільничної лікарень. Голова Верховної Ради України також ознайомиться з діяльністю приватної агрофірми "Єрчики", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району. У селищі міського типу Брусилів В.Литвин зустрінеться з переселенцями Чорнобильської зони.

    У Ружинському районі В.Литвин побуває у Верхівнянському агроколеджі (село Верхівня), у селищі міського типу Ружин ознайомиться з роботою молочно-товарної ферми СВК "Ружинський", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

    16 лютого, відповідно до програми поїздки, В.Литвин візьме участь у роботі сесії Бердичівської міської ради, відвідає загальноосвітню школу № 10, ознайомиться з роботою відкритих акціонерних товариств "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" та "Фабрика одежі".

    В Андрушівському районі В.Литвин ознайомиться з роботою приватного підприємства "Гринішин", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.