Литвин поїде до Житомирської області

14 фев, 16:55

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у середу та четвер відвідає з робочими поїздками Житомирську область.

15 лютого, відповідно до програми поїздки, у Попільнянському районі В.Литвин відвідає селища міського типу Попільня та Корнин, де зустрінеться з медичними працівниками районної та дільничної лікарень. Голова Верховної Ради України також ознайомиться з діяльністю приватної агрофірми "Єрчики", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району. У селищі міського типу Брусилів В.Литвин зустрінеться з переселенцями Чорнобильської зони.

У Ружинському районі В.Литвин побуває у Верхівнянському агроколеджі (село Верхівня), у селищі міського типу Ружин ознайомиться з роботою молочно-товарної ферми СВК "Ружинський", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

16 лютого, відповідно до програми поїздки, В.Литвин візьме участь у роботі сесії Бердичівської міської ради, відвідає загальноосвітню школу № 10, ознайомиться з роботою відкритих акціонерних товариств "Бердичівський машинобудівний завод "Прогрес" та "Фабрика одежі".

В Андрушівському районі В.Литвин ознайомиться з роботою приватного підприємства "Гринішин", зустрінеться з представниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/99461.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua