• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач: "Івано-Франківська область до виборів готова"

    Опубликовано: 2006-03-22 14:51:00

    22 березня голова обласної державної адміністрації Роман Ткач за участю голови облради Василя Бруса провів нараду, яка стосувалась стану підготовки до проведення виборів народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 26 березня 2006 року.

    На нараді були також присутні голови райдержадміністрацій, райрад, міські голови, голови окружних та територіальних виборчих комісій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів та інших служб, відповідальних за технічне оснащення і злагоджену роботу дільниць у день голосування.

    Як повідомив Р.Ткач, впродовж останнього тижня організаційним відділом апарату облдержадміністрації вивчено роботу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області щодо забезпечення необхідних умов для проведення виборів 26 березня 2006 року з виїздом в райони.

    За дорученням голови облдержадміністрації в усіх РДА і міськвиконкомах були створені робочі групи, які здійснили об'їзди виборчих дільниць, з метою оперативного вирішення всіх питань.

    За словами керівника апарату ІФ ОДА Василя Тимківа, всі виборчі дільниці забезпечені необхідною кількістю виборчих скриньок, триває обладнання кабін для голосування, завезення виборчих бюлетенів.

    Звертаючись через представників засобів масової інформації до мешканців Прикарпаття, голова облдержадміністрації Роман Ткач повідомив, що Івано-Франківська область до виборів готова. Т.Ткач закликав виборців не нехтувати правом волевиявлення та прийти на дільниці 26 березня.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.