• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Microsoft оголосила про плани остаточно відмовитися від класичної Панелі керування

    Опубликовано: 2024-08-27 14:00:47

    Компанія Microsoft оголосила про плани остаточно відмовитися від класичної "Панелі керування" у своїй новітній операційній системі Windows 11. Це рішення стало частиною ширшої стратегії компанії, спрямованої на оновлення та вдосконалення функціоналу системи.

    Згідно з офіційною інформацією, Microsoft продовжує модернізувати Windows 11, інтегруючи нові функції та відмовляючись від застарілих елементів. "Панель керування", яка довгий час була основним інструментом для налаштування системи, тепер втрачає свою актуальність на користь більш сучасного додатка "Налаштування".

    Хоча "Панель керування" все ще доступна у Windows 11 для забезпечення сумісності та доступу до деяких старих налаштувань, компанія радить користувачам переходити на новий додаток "Налаштування", який має бути більш зручним та оптимізованим.

    Microsoft ще не повідомила точних термінів, коли саме "Панель керування" буде повністю усунена з системи. Відомо, що компанія продовжує переносити залишкові налаштування з "Панелі керування" в новий додаток. Як тільки цей процес буде завершено, класичний інтерфейс, ймовірно, буде остаточно видалено.

    Чутки про можливу відмову від "Панелі керування" з'явилися вперше ще у 2011 році, коли Microsoft готувалася до релізу Windows 8. У 2015 році представники компанії підтвердили намір повністю замінити стару панель новою програмою налаштувань, але до цього часу панель залишалася в системі.

    "Панель керування" була вперше представлена у версії Windows 1.0 у 1985 році. За майже чотири десятиліття її функціонування вона залишалася невід'ємною частиною операційної системи, хоча компанія вже давно мала намір замінити її на більш сучасний інтерфейс.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.