• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця реагує на зростаючий пасажирський попит

    Опубликовано: 2024-07-03 14:00:52

    АТ "Укрзалізниця" реагує на зростаючий пасажирський попит, збільшуючи кількість рейсів до Одеси та Харкова. Починаючи з 9 липня, запускається потяг Інтерсіті №761/762 Київ — Одеса, а з 3 липня додасться новий потяг до Харкова. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

    З 9 липня через день курсуватиме потяг Інтерсіті №761/762 Київ — Одеса. Відправлення з Києва заплановано на 6:03, а прибуття до Одеси — о 13:34. У зворотному напрямку потяг вирушатиме з Одеси о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:54. На цьому маршруті пасажирам пропонуються вагони МПЛТ з місцями для сидіння 1-го та 2-го класу, що забезпечить комфортні умови для подорожуючих.

    Також збільшено кількість місць для поїздок між Києвом та Харковом. З 3 липня щосереди о 23:53 з Києва відправлятиметься потяг №720, який прибуватиме до Харкова о 5:14. У зворотному напрямку потяг №719 вирушатиме з Харкова о 23:30 та прибуватиме до Києва о 5:01. Це забезпечить зручний розклад для пасажирів, які подорожують між цими двома містами.

    Квитки на нові рейси будуть доступні традиційно в застосунку Укрзалізниці, на офіційному сайті, в чат-боті та в касах вокзалів. Це дозволить пасажирам легко та швидко бронювати квитки на потрібні маршрути.

    Збільшення кількості рейсів до Одеси та Харкова є відповіддю на зростаючий попит на перевезення залізничним транспортом у цих напрямках. Це також є частиною стратегії Укрзалізниці щодо поліпшення транспортного обслуговування пасажирів та забезпечення комфортних умов подорожей.

    Нові рейси також сприятимуть підвищенню мобільності населення, що є важливим для економічного розвитку регіонів та зміцнення зв'язків між містами. Укрзалізниця продовжує працювати над розширенням своїх послуг, щоб задовольнити потреби пасажирів та забезпечити надійне і комфортне транспортне сполучення в Україні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.