• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зростання надходжень в бюджет від грального бізнесу: трьохкратне збільшення за півріччя

    Опубликовано: 2024-07-05 14:00:05

    Протягом перших шести місяців 2024 року гральний сектор України значно підвищив свої внески до державного бюджету, сплативши податків на суму 8,4 мільярда гривень. Це майже втричі більше, ніж за аналогічний період 2023 року. Таку інформацію надав голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

    Він зауважив, що з початку поточного року галузь значно збільшила свої податкові внески, і це стало ключовим чинником у зростанні доходів державного бюджету.

    У червні 2024 року гральний сектор сплатив податків майже вдвічі більше, ніж у червні минулого року. Це свідчить про стабільний та впевнений розвиток цієї галузі економіки в Україні.

    Данило Гетманцев підкреслив, що зокрема податок на прибуток грального бізнесу зросло у 7,3 рази порівняно з попереднім роком, а податок на доходи фізичних осіб зросла на 26,1%. Це свідчить про ефективність заходів, спрямованих на підвищення податкових надходжень від цього сектору.

    Висловивши свою думку, Гетманцев підкреслив важливість подальшої оптимізації податкових ставок та механізмів оподаткування грального бізнесу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.