• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Внутрішній аудит Міноборони України: оцінка від міжнародних аудиторів

    Опубликовано: 2024-06-17 09:00:29

    Міністерство оборони України отримало найвищу оцінку за результатами незалежного оцінювання свого внутрішнього аудиту, проведеного міжнародною аудиторською компанією KPMG протягом березня-травня цього року. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

    Відповідно до звіту KPMG, структура, політика, процедури та процеси внутрішнього аудиту Міноборони відповідають всім встановленим міжнародним стандартам. Це свідчить про високий рівень професіоналізму та дотримання етичних норм у діяльності аудиторів.

    Основним висновком оцінювання стало підтвердження, що функція внутрішнього аудиту відповідає міжнародним стандартам професійної практики та кодексу етики. Експерти KPMG високо оцінили роботу Служби внутрішнього аудиту Міноборони, відзначивши створення Аудиторського комітету як ефективний механізм захисту аудиторів від небажаного політичного впливу.

    Звіт також містить рекомендації щодо подальшого удосконалення внутрішнього аудиту. Серед них – розробка та впровадження стратегії на майбутнє, автоматизація процесів для забезпечення ефективності та деталізація робочих програм. Ці заходи спрямовані на зміцнення контрольних функцій та забезпечення більш прозорих та ефективних аудиторських процедур у міністерстві.

    Оцінка від міжнародної аудиторської компанії підкреслює високий стандарт управління та фінансової дисципліни в Міноборони України. Це є важливим кроком на шляху до покращення адміністративної ефективності та підвищення довіри громадськості до військового відомства країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.