• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Візуальна корекція носа: макіяжні хитрощі

    Опубликовано: 2024-05-12 07:24:51

    Мрієш про те, щоб зробити свій ніс привабливішим, але не готова до радикальних заходів? Не поспішайте записуватися на пластичну операцію. За допомогою макіяжу можна домогтися вражаючого ефекту. У цій статті ми розповімо, як візуально зменшити ніс за допомогою косметики.

    Перш ніж приступати до макіяжу, необхідно підготувати шкіру. Очистіть її тоніком і нанесіть зволожувальний крем. Після цього вирівняйте тон обличчя за допомогою рідкої основи, яка найбільше підходить за кольором.

    Для корекції форми носа використовуйте тональний крем або пудру на тон або два темніше основного кольору. Якщо ніс занадто довгий, нанесіть світлий тональний крем на його кінчик і темний на верх і крила, потім акцентуйте його рум'янами. Щоб звузити занадто широкий ніс, нанесіть темну основу з боків і розтушуйте крем до лінії вилиць. Для корекції короткого носа застосуйте тональний крем на пару тонів темніший за базову основу на спинку носа. А щоб зменшити ніс біля основи, використовуйте темну основу в області очей.

    Не забудьте виділити очі та губи, щоб відвернути увагу від носа. Глибокі тіні та стильні губи створять завершений образ, який підкреслить вашу природну красу.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.