• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Домашня нутелла: ласощі за доступною ціною

    Опубликовано: 2024-03-30 07:24:45

    Любов до нутелли змушує багатьох шукати способи насолоджуватися цим смаком без зайвих витрат. Домашня нутелла - чудова альтернатива дорогому магазинному варіанту, що не поступається за смаком і якістю. І найкраще, для її приготування вам знадобляться всього лише кілька простих інгредієнтів, які можна знайти в будь-якому домашньому господарстві.

    Отже, щоб приготувати нутеллу за домашнім рецептом, вам знадобляться яйця, цукор, борошно, какао, ванілін, волоські горіхи, молоко і вершкове масло. Змішайте яйця з цукром, поступово додаючи інші інгредієнти, за винятком молока і масла. Потім додайте молоко і ретельно перемішайте суміш.

    Поставте отриману суміш на маленький вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи. Коли суміш нагріється, додайте вершкове масло і продовжуйте варити нутеллу до загустіння. Цей процес може зайняти деякий час, але результат вартий зусиль.

    Отриману домашню нутеллу можна розлити в ємності, наприклад, у півлітрові банки. Тепер у вас є смачні ласощі, якими можна насолоджуватися в будь-який час, знаючи, що вони приготовлені з якісних інгредієнтів і без зайвих хімічних добавок.

    Цей рецепт дає змогу отримати чотири півлітрові банки нутелли, якою ви зможете насолоджуватися протягом тривалого часу. Приготування домашньої нутелли - це не тільки спосіб заощадити гроші, а й можливість насолодитися справжнім смаком цього чудового десерту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.