Домашня нутелла: ласощі за доступною ціною

30 мар, 07:24

Любов до нутелли змушує багатьох шукати способи насолоджуватися цим смаком без зайвих витрат. Домашня нутелла - чудова альтернатива дорогому магазинному варіанту, що не поступається за смаком і якістю. І найкраще, для її приготування вам знадобляться всього лише кілька простих інгредієнтів, які можна знайти в будь-якому домашньому господарстві.

Отже, щоб приготувати нутеллу за домашнім рецептом, вам знадобляться яйця, цукор, борошно, какао, ванілін, волоські горіхи, молоко і вершкове масло. Змішайте яйця з цукром, поступово додаючи інші інгредієнти, за винятком молока і масла. Потім додайте молоко і ретельно перемішайте суміш.

Поставте отриману суміш на маленький вогонь і нагрівайте, постійно помішуючи. Коли суміш нагріється, додайте вершкове масло і продовжуйте варити нутеллу до загустіння. Цей процес може зайняти деякий час, але результат вартий зусиль.

Отриману домашню нутеллу можна розлити в ємності, наприклад, у півлітрові банки. Тепер у вас є смачні ласощі, якими можна насолоджуватися в будь-який час, знаючи, що вони приготовлені з якісних інгредієнтів і без зайвих хімічних добавок.

Цей рецепт дає змогу отримати чотири півлітрові банки нутелли, якою ви зможете насолоджуватися протягом тривалого часу. Приготування домашньої нутелли - це не тільки спосіб заощадити гроші, а й можливість насолодитися справжнім смаком цього чудового десерту.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/563791.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua