• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Де замовити металеві протипожежні двері під дерево?

    Опубликовано: 2024-03-26 23:17:57

    Вже досить давно, невіддільною частиною протипожежної безпеки є якісні вогнетривкі двері, які протягом певного проміжку часу здатні стримувати вогонь та дим, запобігаючи їх проникненню в інші приміщення. Протипожежні двері з металу сьогодні є найактуальнішою конструкцією, яку встановлюють на різних об'єктах і приватних будинках.

    В Україні металеві протипожежні двері під дерево можна замовити завітавши на сайт компанії Cortez: https://cortez.ua/ua/g27931686-metallicheskie-protivopozharnye-dveri. Під час перегляду каталогу, вас приємно здивує ціна, оскільки реалізація ведеться напряму від виробника. Глухі металеві протипожежні двері зі склом та інші моделі можна замовити з офіційною гарантією від виробника.

    Де краще замовити металеві протипожежні двері під дерево

    Щоб вогнетривка конструкція ефективно виконувала свою задачу варто замовити металеві протипожежні двері під дерево напряму від виробника, що дозволить не тільки заощадити, а й отримати оригінальний товар.

    Значною перевагою такої покупки є наявність сертифіката відповідності міжнародним стандартам. Щоб його отримати двері піддають діагностиці, впливаючи на них високою температурою певний час, що дозволяє присвоїти моделі клас вогнестійкості.

    Що варто врахувати замовляючи протипожежні двері з металу

    Якісні протипожежні двері з металу мають вогнетривку фурнітуру, що гарантує ефективне виконання задачі у разі виникнення надзвичайної ситуації. Під дією високої температури ручки та замки не деформуються і не нагріваються. Це дає змогу евакуювати людей з приміщення вчасно, звільнивши простір для подолання пожежі вогнеборцями.

    Заощаджувати на дверях не слід, але купити їх без переплат можливо, звернувшись до компанії, яка має власні потужності для виготовлення.

    Глухі металеві протипожежні двері зі склом: які вони

    Варто розуміти, що глухі металеві протипожежні двері зі склом також мають свої особливості. Зокрема, площа загартованого скла на полотні складає не більше 25%. Такі двері дозволяють оцінити ситуацію в приміщенні без необхідності проникнення в нього.

    Двері мають покриття з порошкової фарби, яка захищає метал від зовнішніх чинників. Для громадських місць варто брати модифікацію з системою «Антипаніка». Купуйте вигідно та економно, розставивши пріоритети грамотно, адже від цього нюансу залежить життя людей та майно. 

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.