• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд виділив 20 мільярдів на фортифікаційні споруди

    Опубликовано: 2024-02-14 13:00:45

    З початку цього року уряд України вже виділив 20 мільярдів гривень на будівництво фортифікаційних споруд з резервного фонду держбюджету. Додаткові кошти у розмірі 10,7 мільярда гривень були залучені з інших джерел фінансування.

    Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

    За його словами, з загальної суми з резервного фонду майже 3 мільярди гривень було спрямовано на потреби Міністерства оборони та Держспецтранспорту. Ще понад 16 мільярдів гривень розподілено між обласними адміністраціями.

    Так, Харківська область отримала 3,9 мільярда гривень, Запорізька область – 1,3 мільярда гривень, а Донецька та Херсонська області – по понад 1,2 мільярда гривень відповідно.

    Фортифікаційні споруди будуються за рахунок резервного фонду державного бюджету, коштів місцевих бюджетів, військового ПДФО та благодійних внесків на спецрахунку Національного банку України, зазначив Шмигаль.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.