• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Електронний кабінет військовозобов’язаного: Міноборони розповідає про запуск

    Опубликовано: 2024-01-22 16:00:29

    Можливість користуватися електронним кабінетом військовозобов’язаного може стати доступною на початку другого кварталу 2024 року, повідомила заступниця міністра оборони України, Катерина Чорногоренко, у ході телемарафону, як передає Радіо Свобода.

    На першому етапі впровадження електронного кабінету буде передбачати функціонал для призовників та військовозобов’язаних, що дозволить актуалізувати власні дані. Військовозобов’язані отримають період для оновлення своїх інформаційних даних, які потім використовуватимуться Територіальними центрами керування у їхній щоденній діяльності.

    Заступниця міністра не дала прямої відповіді на питання щодо можливості відправки повісток через електронний кабінет, зазначивши, що це питання вимагає окремого вирішення у законодавстві.

    Вона також підкреслила, що питання повісток буде розглядатися в рамках "мобілізаційного" закону.

    Чорногоренко повідомила, що верифікація даних в реєстрі "Оберіг" вже завершена. Здійснено перевірку та цифрову трансформацію паперових даних, видалено дублікати та застарілу інформацію.

    "Ми вдосконалюємо роботу Територіальних центрів керування, щоб уникнути додаткових висилань повісток та непотрібних повідомлень військовозобов’язаним прибувати в Територіальні центри керування", – додала заступниця міністра.

    Впровадження електронного кабінету для військовозобов’язаних є частиною зусиль Міністерства оборони України у вдосконаленні та оптимізації системи мобілізації та керування військовими ресурсами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.