• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна на шляху до НАТО: Запровадження понад 300 стандартів

    Опубликовано: 2024-01-15 09:00:57

    Станом на початок 2024 року Україна активно впроваджує стандарти НАТО, підтверджуючи свою відданість оборонній інтеграції. За даними заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка, вже запроваджено 309 стандартів, що перевищує показники деяких держав-членів НАТО, які приєдналися до Альянсу під час останнього розширення.

    Ці стандарти включають важливі аспекти, такі як управління військами та критерії експлуатації озброєння та військової техніки. У 2023 році завершено розробку національних стандартів системи керування життєвим циклом озброєння, відповідно до основоположних стандартів НАТО.

    Загалом в Альянсі існує близько 1200 стандартів, які постійно оновлюються та піддаватимуться перегляду кожні три роки. Це свідчить про постійні зусилля країн-членів удосконалювати свої оборонні системи та процеси.

    Іван Гаврилюк також повідомив, що в 2024 році планується введення ще 50 стандартів НАТО у секторі безпеки. Це свідчить про непохитну рішучість України у сприянні спільним стандартам та забезпеченні високого рівня сумісності з оборонними системами НАТО.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.