• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Легка та освіжаюча: окрошка на кефірі із зеленою спаржевою квасолею

    Опубликовано: 2023-12-28 07:24:48

    Окрошка - це не тільки традиційний прохолодний суп на основі квасу, а й напрочуд смачна версія з використанням кефіру. Цей варіант освіжить вас, особливо в спекотні дні! Для приготування цього літнього частування вам знадобляться такі інгредієнти: кефір - 500 г, переварена вода - 500 г, квасоля спаржева зелена - 200 г, морква - 200 г, цибуля ріпчаста - 50 г, чабер свіжий, зелень - 10 г, олія рослинна - 20 г, сіль - за смаком.

    Почнемо приготування з того, щоб вимити молоді зелені стручки квасолі, порізати їх на невеликі шматочки та відварити в підсоленій воді. Моркву також поріжте кружечками та відваріть у невеликій кількості води. Насичений аромат і вітаміни будуть збережені.

    Наріжте цибулю і свіжий чабер, після чого пасеруйте їх на рослинній олії. Збагачений смак і аромат цього компонента додасть вашій окрошці унікальних ноток.

    Тепер з'єднайте відварену квасолю і моркву з пасерованою цибулею і чабром, залийте охолодженим кефіром, попередньо розведеним перевареною водою. Додайте сіль за смаком, забезпечуючи баланс смаків.

    Зовсім небагато зусиль, і перед вами буде легка, ситна та насичена страва - окрошка на кефірі із зеленою спаржевою квасолею. Подайте її холодною, щоб насолодитися смаком повною мірою.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.