• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бронд: мистецтво нового кольору волосся

    Опубликовано: 2023-12-24 07:24:12

    Нове слово у світі фарбування волосся - бронд. це модний тренд, що об'єднує брюнеток і блондинок у гармонії відтінків. процес брондування волосся - тонке мистецтво, що містить багатобарвне колорування і мелірування для створення природного переходу кольору.

    Видів брондування безліч: від поступового поглиблення кольору до ефекту вигорілих на сонці локонів. колір бронд - це гра тонів і відтінків, обмежена спектром коричневого, кавового, шоколадного, русявого, бежевого і золотистого.

    Бронд робить волосся візуально густішим, освіжає й відтіняє обличчя, робить його молодшим. ефективно для сивого волосся, запобігає частому підфарбовуванню коренів. важливо вибирати правильні відтінки для натурального й гармонійного вигляду.

    Бронд підходить для волосся будь-якої довжини, але вимагає професійного підходу. краще проводити процедуру в досвідчених майстрів. брондування завершується глазуруванням для створення загальної тональності та надання натурального блиску.

    Цей кольоровий тренд активно використовується зірками кіно і шоу-бізнесу, завдяки легкості переходу в колір бронд з будь-якого іншого кольору волосся. новий погляд на красу вашого волосся - це бронд.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.